Avatar billede kafka23 Juniormester
11. januar 2016 - 10:52

At afspille flash-embeddede videoer i halv hastighed

Kære eksperter

Jeg har brug for at afspille videoer fra nettet i halvhastighed. Fx denne:
https://mt-stx.systime.dk/?id=c880, så jeg bedre kan transskribere, hvad der bliver sagt. (Ikke noget problem med 20-sekunders-videoer, men...)

Videoen er jo embeddet på siden, og jeg kan derfor ikke uden videre afspille den i mit VLC-media-player, og jeg vil gerne undgå at downloade videoen.

Næste trin bliver at afspille de videoer i halv hastighed, som ligger længere inde på siden, som er password-beskyttet. Gad vide, om det kan lade sig gøre.

Jeg lurer på, om der findes et program, der kan lægge sig som et slags filter på siden og afspiller alle medier i halv-hastighed, password-beskyttet eller ej.

Vh
nybegynderen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester