Avatar billede jcr18 Professor
14. december 2015 - 15:13 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

HP sdeskjet 1510 series

Hej. Selv om printeren normal udskriver som den skal (standardindstilling er aktiveret), vil den ikke udskrive de nederste tal på et girokort (modtaget via e-boks). Det er de tal som bruges til bl.a pbs-tilmelding osv. Målt fra kanten er det vel de nederste 2 cm der ikke kan ses.
Hvad kan jeg gøre?
Avatar billede ole_madsen Ekspert
18. januar 2016 - 13:24 #1
Det lyder mest af alt som om det er uden for printerns printområde - den skal bruge den sidste del af papiret til at "holde fast på", og kan derfor ikke have printhovedet til at ræse frem og tilbage.... - du må eksperimentere med at gøre margen mindre/større, evt. zoome hele siden til at blive mindre... - eller måske vende siden på hovedet, før du printer (toppen der bliver bunden, skal vel ikke bruges :-)
Avatar billede jcr18 Professor
27. maj 2016 - 10:18 #2
Printeren blev skiftet ud til en lidt bedre model.
Avatar billede jcr18 Professor
27. maj 2016 - 10:18 #3
ping
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester