Avatar billede stefanhanquist Nybegynder
22. september 2015 - 14:53

Hvad kan være galt med mit internet?

Mit internet får jeg igennem dansk kabel tv. Før i tiden skulle jeg tilføje de enheder som skulle på nettet. Jeg havde en router, men kan ikke få tilføjet den til dansk kabel tv, så derfor var jeg nødsaget til at tilføje hver enhed som jeg ville have internet til (f.eks. mobil, tv og pc)
Routeren fungere fint så jeg ikke skal have stik i alle enheder, men skal som sagt have tilføjet alle enheder inde på dansk kabel tv.

mit spørgsmål er så. Hvordan får jeg tilføjet min router som en enhed? da jeg ringede til dansk kabel tv, snakkede de noget om at min router måske var på bridge mode og ikke router mode, så det kunne godt være problemet. Jeg har en TP-link router og ved ikke hvordan jeg skulle kunne få den over på router mode, hvis det er det som er problemet.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester