Digitalt tv til lommen

Alt i alt er MSI D310 et lækkert lille tv på 180 gram, der helt sikkert vil få en stor fanskare takket være den gode billedkvalitet.

Med MSI D310 er fjernsynet krympet ned i en størrelse, så det kan ligge i en stor baglomme, og det lille tv er endda udstyret med DVB-T-modtager, der kan fange de nye digitale tv-signaler.

De fleste steder går de levende billeder pænt igennem, men den lille eksterne antenne skal dog være sat på, ellers kan man godt opgive at få noget tv-signal frem på skærmen.

Da PC World testede lommefjernsynet kunne vi få signal de fleste steder i Storkøbenhavn, der var dog lidt problemer på Amager.

Når fjernsynssignalet på MSI D310 går igennem, står billedet knivskarpt med virkelig flotte farver på den 4,2 tommer store skærm.

Desværre er underteksterne pixelerede og svære at læse, og det samme gælder, hvis der vises grafik i en udsendelse. Under fodbold-VM var det eksempelvis svært at læse holdopstillingen, når den blev præsenteret på skærmen.

Lyden er udmærket på det lille fjernsyn, men der måtte gerne være mulighed for at skrue yderligere op. Det meste af tiden havde vi volumenknappen trykket helt i bund, når en kollega, der snakkede i telefon, skulle overdøves.

Der er dog mulighed for at tilslutte høretelefoner til fjernsynet, hvis man hører til den høflige type, der ikke vil støjforurene sine omgivelser.

Et par lækre detaljer ved MSI D310 er, at der følger en fjernbetjening med, og at der på bagsiden af fjernsynet sidder en klap, der kan slås ud. På den måde kan det holde sig selv oprejst, og så gælder det bare om at læne sig tilbage og zappe løs.

Meget zapperi bliver det nu ikke til, da der kun er tre kanaler, som i øjeblikket kan fanges med DVB-T-modtager: DR, DR2 og TV2.

Det begrænsede udvalg af kanaler er sådan set ikke MSI D310’s skyld, men det skal naturligvis tages med i beregningen, hvis man smider 1.800 kroner efter lommefjernsynet.

Ud over tv kan der også ses film på MSI D310, hvis de lægges i MP4-format på et SD-kort. Det sættes ind i en port på siden af tv’et og fungerer ganske fint. Under testen fik vi også fjernsynet til at vise DivX-film.

På den måde kan man helt droppe den eksterne antenne og tage det lille fjernsyn med sig på togturen. Og hvis man ikke lige gider se sin medbragte film, byder MSI D310 også på en omgang god, gammeldags Tetris.

Batterilevetiden er cirka 3,5 timer, og der kommer desværre ikke nogen advarsel lidt før tv’et løber tør for strøm. Det er lidt surt, hvis man sidder og ser Michael Rasmussen på vej mod sit livs sejr på en alpetop i Tour de France, og fjernsynet står af, og man skal finde en stikkontakt lynhurtigt.

Alt i alt er MSI D310 et lækkert lille tv på 180 gram, der helt sikkert vil få en stor fanskare takket være den gode billedkvalitet. Største minus er det begrænsede udvalg af kanaler og den pixelerede grafik ved blandt andet undertekster.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere