Artikel top billede

En tur i verdens længste rutschebane, Steel Dragon 2000 i Japan, er næsten 2,5 kilometer lang. Verdens længste virtuelle rutschebane bliver måske dansk?

Sommerlandet satser på it

Fårup Sommerland håber, at de virtuelle gæster på hjemmesiden også vælger at komme og opleve sommerlandet i virkeligheden.

Hvad gør man, når krisen kradser? Tja, man kan jo lægge sig ned og dø. Eller man kan sige: Det skal være lyv, og spendere en god håndfuld millioner på markedsføring og en massiv it-satsning.

Med et budget på 7,5 millioner kroner er en landets populære forlystelsesparker for familien, Fårup Sommerland, gået online, og giver nu også gæsterne oplevelser på nettet.

Sommerlandet har fået udviklet et nyt website, hvor gæsterne selv kan være med til at skabe verdens længste virtuelle rutschebane.

Sommergæsterne kan uploade videoklip af sig selv, og deltage i konkurrencen om en rejse til Japan - og en tur i den virkelige verdens længste rutschebane.

Web-satsningen sker i erkendelse af, at man som forretningsdrivende minder lidt for meget om en død fisk, hvis virksomheden ikke har en fornuftig tilstedeværelse på nettet.

Et kedeligt website signalerer et kedeligt produkt. Derfor har det været nødvendigt at skabe et webmiljø med interaktion med publikum på nettet, og med et indhold, der kan give de potentielle gæster lyst til at opleve parken i virkeligheden, lyder det fra Søren Kragelund, der har stået i spidsen for Fårup Sommerland de seneste 25 år.

En del af underholdningsindustrien

"Der er de samme krav til parkerne, som til resten af underholdningsindustrien. Forbrugerne vil se, teste og mærke, hvad de køber, ligesom det gælder for film, rejser, koncerter og udstillinger. Derfor udvider vi vores forretningsområde," siger han.

Fårup Sommerland har været i gang den seneste måned, og forventer i løbet af sæsonen at have besøg af flere end 600.000 mennesker.

Det er reklamebureauet Envision, der har udviklet sommerparkens nye web-miljø. Kravet har været, at gæsterne kan finde tilbud, faciliteter og funktioner på hjemmesiden, så de kan vælge på forhånd.

"Forlystelsesparker vil fremover få en mere central rolle i forbindelse med, at folk planlægger og booker ferierejser. De store parker vil nemlig skulle drive resten af fødekæden, når det gælder rejser, overnatning, bespisning og andre mindre attraktioner," mener Søren Kragelund.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere