Virtuel rumstation solgt for 625.000 kroner

En deltager i onlinespillet Project Entropia har slået alle rekorder og købt en rumstation under konstruktion for 625.000 kroner. Pengene skal tjenes hjem ved at sælge lejligheder og inddrive skatter.

Det er ikke kun i Danmark, at ejendomspriserne stiger med ekspresfart. En deltager i onlinespillet Project Entropia lagde mandag omkring 625.000 kroner for at købe rumstationen Asteroid Space Resort.

Og så er den endnu ikke engang færdigbygget, som det også tit er tilfældet i dagens bolig-Danmark.

Rumstationen er ligesom alt andet i spillet Project Entropia virtuelt, men det holder ikke spillerne fra at investere store beløb, som de med tiden satser på at tjene hjem igen.

Prisen på 625.000 kroner overstiger langt den hidtidige rekord, der blev sat, da en spiller i december sidste år betalte 147.000 kroner for en virtuel skatteø. Pengene ville han tjene hjem ved at inddrive skat på øen.

Den virtuelle rumstation blev sat til salg på en auktion fredag, og allerede i løbet af weekenden tog otte forskellige grupper kontakt til sælgeren.

Prisen endte på en million PED, spillets egen valuta, som nu skal betales af køberen Jon Jacobs.

For de penge får køberen en rumstation under konstruktion. Efter planerne står den klar til december, hvor ejeren får lov til at navngive den og sælge både lejligheder og butiksplads i et stort virtuelt indkøbscenter.

Hertil kommer skatteindtægter fra jagt og minedrift samt kommercielle indtægter fra udlejning af billboards.

Project Entropia er ikke det mest udbredte onlinespil på nettet, hvor det må se sig klart slået af spillet World of Warcraft. Entropia er til gengæld det spil, der har sat størst fokus på at skabe en virtuel økonomi, hvor spillerne betaler for alt i spillet med virkelige penge.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere