Julepynt til pc og kontor

Klejner, kravlenisser og kaos i butikkerne præger julemåneden, men pc'en og kontoret skal også pyntes. I anledning af decembers komme har PC World Online samlet tre julepakker, Julesjov, Julepynt og Julemusik, som indeholder screensavere og små julespil.

Julepynt

Der er ingen vej uden om: Julen nærmer sig. Hvis man vil bidrage til julestemningen, kan man passende pynte pc'en og kontoret. PC World Online har samlet tre julepakker, Julesjov, Julepynt og Julemusik, som indeholder screensavere og små julespil. Alle tre pakker kan hentes på vores download-site. Derudover findes der en lang række jule-sites, og derfor kigger vi nærmere på nogle af de danske julehjemmesider.

Julesjov

Pakken med julesjov indholder ti spil, screensavere og tegnefilm. Et af julespillene giver mulighed for at skrive beskeder, der bliver vist, mens børnene spiller. De små tegnefilm er også rigtig gode til at få én i julehumør. Xmasfred er en lille julenisse, som vandrer rundt på skærmen og julehygger. Christmas Break Out er både en screensaver og et spil, så her er der også mulighed for at få lidt sjov.

Julepynt

Julepynt-pakken er en samling af otte screensavere, hvor der især er tre som gør sig ekstra godt i den kolde vintertid. Fireplace forestiller en kamin med ild, og hvis man sætter højttalerne til, så kan man høre de karakteristiske "knitre"-lyde fra et bål. Christmas Cheer er en samling af Disneys mest julede billeder, som bliver vist samtidig med at der bliver spillet julemusik. 3DChristmas bevæger sig rundt i julepyntede gader, hvor der bliver spillet julemusik.

Julemusik

Denne pakke indeholder fem screensavere med ekstra julet musik. Så hvis man ikke er i julehumør endnu, så er det bare at tænde for højttalerne.

Julesites

Jule-sites

Der findes mange forskellige jule-sites, der selvfølgelig alle har sine udvalg af julebilleder og opskrifter på julebag.

Sitet Jul for alle indeholder oplysninger om julens historie, konkurrencer og masser af links til andre julede sites. Der er tekster til de mest populære julesange, mulighed for at printe kravlenisser ud og opskrifter på flere forskellige julekager. Til pc'en er der forskellige julede baggrunde, som kan bruges som tapet på Windows skrivebordene. Desuden er der ret mange julede vittighedstegninger.

En af de tegninger man kan hente hos Jul for alle.
Julenissernes site har masser af julenoveller, opskrifter og elektroniske julekort, hvor man kan skrive sin egen julehilsner. Der er gode råd om julemad og juledrikke samt hjælp til kæledyrene. Juletraditioner og julemusik er der også meget. Og så findes der over 100 julebilleder lige til at hente ned på sin pc.

Julemanden har åbenbart sit eget site her i Danmark. Her finder man en julehistorie, konkurrencer, gode råd om kæledyr og derudover er der tre meget julede spil. Udover spillene er julemandens site en smule skuffende, da man jo forventer meget mere af et site, der bærer julemandens navn. Men så er der selvfølgelig julemandens officielle hjemmeside på Grønland.

En af de vittighedstegninger man kan hente på www.juleelsker.dk.
Den ultimative juleelsker har oprettet sit eget site, kaldet www.juleelsker.dk. Her er der rigtig meget for alle os andre juleelskere, og man kan blandt andet finde julebilleder, animerede gif'er, sangtekster og julekalender. Der er også lagt en række freeware-julespil på sitet, og ellers kan man sende elektroniske julekort. Der er også flere jule-screensavere og baggrunde til skrivebordet, hvis man stadig ikke har fundet en, man synes om.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere