Artikel top billede

(Foto: Photo by charlesdeluvio on Unsplash)

Her er 10 ledige stillinger, som du kan søge lige nu - se dem alle her

Vi har fundet en række spændende og ledige it-job hos blandt andet Politiet, Det Nordjyske Mediehus og Staten IT

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Politiet, Det Nordjyske Mediehus og Statens IT.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Per Aarsleff søger it-arkitekt til Aarsleffs fortsatte digitale transformation, Viby J

Vil du være med til at sikre, at Aarsleff lykkes med vores løbende it-transformation og digitaliseringsinitiativer?

Aarsleff it-udvikling søger en dygtig kollega til at indgå i it udviklingsteamet i Viby, Århus. Det er tanken at vores nye it-arkitekt blandt andet skal varetage opgaven som it-arkitekt for vores Microsoft CRM og HR-systemer.

Du kommer til at arbejde sammen med It-udviklings godt 40 dygtige kollegaer, ud af de godt 70 kollegaer vi er i Aarsleffs koncern it.

Vi står for mange af koncernens løsninger, som ERP (Business Central), RPA, HR-systemer, CRM og projektstyringssystemer mv.

Vi samarbejder i en agil arbejdsform tæt med vores kollegaer i forretningen, der har deres daglige gang på byggepladsen, på fabrikkerne og i administrationen. På den måde kan vi i fællesskab udvikle meningsfuld og forretningsunderstøttende it – både nu og i fremtiden.

Læs hele annoncen her.

Unik System Design søger proceskonsulent / OKR-lead, Vejle

Unik har valgt OKR som framework til at nå vores strategiske mål. Vi søger derfor en erfaren og selvkørende proceskonsulent / OKR-lead til at eje og drive vores OKR-processer.

Rollen indebærer også ledelsescoaching, deltagelse i direktionsmøder samt involvering i strategiske projekter.

Stillingen vil være med reference til vores CHRO.

Vi tilbyder en selvstændig, dynamisk og udfordrende rolle i en virksomhed i vækst. Du får mulighed for at være med til at forme Uniks fremtidige retning, i samarbejde med et kompetent team af kolleger.

Læs hele annoncen her.

KMD søger product owner til KMD Nexus, Ballerup

Du bliver en del af produktteamet, hvor du vil arbejde sammen med 10 dygtige og engagerede product ownere med brede kompetencer inden for produktudvikling og UX.

Derudover vil du arbejde tæt sammen med et team af udviklere, vores UI-designer og UX-researcher samt vores forretningsteam, som varetager den kommercielle del af produktudviklingen.

Du får med andre ord mange at sparre med; mange at lære af; og mange at give din viden videre til.

Vi har et stærkt sammenhold, både professionelt og socialt. Vi hjælper og sparrer med hinanden, og vi tager os tid til også at have det sjovt i hverdagen, fx med et spil eller andre sociale aktiviteter. Vi er en sammensat gruppe med en ligelig kønsfordeling, og det er vigtigt for os, at der er plads til forskelligheder.

Vi arbejder struktureret og professionelt, men med en pragmatisk tilgang. Vi forventer at alle bidrager med stort engagement og går til opgaverne med entusiasme. Samtidig er det afgørende for os, at der er en god balance mellem privat- og arbejdsliv – herunder en fornuftig arbejdsmængde, fleksibilitet i planlægningen af din arbejdsdag samt gode muligheder for at arbejde hjemmefra.

Læs hele annoncen her.

Det Nordjyske Mediehus søger it-chef med kendskab til ERP, Power BI, forhandling og it-drift, Aalborg

Er du klar til at tage din karriere til næste niveau i en dynamisk og innovativ virksomhed?

Har du en solid faglig baggrund inden for ERP, Power BI, forhandling og it-drift, og kan du omsætte din viden til praksis i en omskiftelig hverdag? Hvis du er klar til at blive en nøglespiller i vores digitale transformation, så er det dig, vi søger!

Som it-chef hos Det Nordjyske Mediehus bliver du en del af vores Shared Services, der omfatter it, Økonomi, HR og Intern Kommunikation. Du vil spille en central rolle i vores digitale rejse og samarbejde tæt med både interne og eksterne interessenter.

Selve driften af it er outsourcet til et eksternt firma ved veldefinerede services. Det er blandt andet. også dem, som forretningen kontakter, hvis der opstår driftsproblemer både i og uden for den normale arbejdstid.

Læs hele annoncen her.

Statens IT søger medarbejder til telefoni, Ballerup eller Aarhus C

Vores platform for mobil-telefoni i Statens It udvider - skal du med på holdet?

Statens It er i gang med at udvide vores telefoni-service markant, og derfor søger vi en rutineret medarbejder til Telefonigruppen, som håndterer indkøb, klargøring og udlevering af statens mobiltelefoner samt fejlsøgning, fejlretning og administration af vores internetløsning.

I gruppen står vi også for salg af telefoni-servicen samt transition af nye kunders telefoni til Statens It.

Fem kolleger står klar til at tage imod dig i gruppen, der er en del af et større område på 29 medarbejdere.

Afhængig af din uddannelsesbaggrund bliver du ansat i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC eller organisationsaftalen for kontorfunktionærer, it-medarbejdere m.fl. i staten og OAO-S-fællesoverenskomsten. Der er efter forhandling mulighed for tillæg efter kvalifikationer.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger network engineer, Aalborg, København K

Har du erfaring og interesse for netværksteknologier?

Vil du udvikle dine færdigheder indenfor routing, switching, ACI, WLC, netværkssikkerhed og LAN? Og vil du sætte dit aftryk på Netcompanys Cisco netværk såvel som netværk for vores kunder?

Så er du måske vores nye netværkskollega.

Netcompany Operations er en veletableret driftsorganisation, der står for alt fra samfunds- og forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre.

Som network engineer vil du blive en del af netværksteamet, som indgår som en del af vores samlede Infrastrukturteam. Du vil arbejde med den daglige drift og vedligeholdelse af Netcompanys Cisco-netværk såvel som netværksadministration, etablering, fejlsøgning og udvidelser af vores kundeløsninger. Vi holder vores egne installationer - både hostingmiljøer og enterprisemiljøer - i luften og har netværksopgaver direkte hos vores kunder.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger it-generalist til rollen som systemejer / ITIL application manager, Frederiksberg

Drømmer du om en rolle som systemejer/ITIL Application Manager i et miljø hvor samarbejde, høj faglighed og en god portion humor er i højsædet? Og drives du af faglige udviklingsmuligheder gennem mange forskelligartede opgaver? Så er det dig vi har brug for.

Vi søger en systemejer/ITIL Application Manager, der har mod på at være med til at udvikle, vedligeholde og drifte en række mainframe-applikationer, som er af stor betydning for Skatteforvaltningen og samfundet. Systemerne spænder bredt fra opkrævning til udbetaling.

I rollen som Systemejer vil du være det proaktive omdrejningspunkt for koordinering af applikationsudvikling samt vedligeholdelse og drift af flere af vores centrale personvendte legacy-applikationer.

Læs hele annoncen her.

Edora søger fullstack-udviklere, Charlottenlund

Er du en passioneret fullstack udvikler med øje for både backend- og frontend-udvikling?

Vil du være en del af et dynamisk team, hvor alle projekter er drevet af samarbejde med kunden? Så er det dig, vi leder efter!

Edora har fokus på høj faglighed og god kvalitet i softwareudviklingen. Vi har en flad organisation med et godt mix af senior- og juniorudviklere, så der er god mulighed for indflydelse, sparring, læring og mentoring for alle.

Faglighed og kvalitet er også gennemgribende for vores valg af dygtige udviklere, teknologi, arkitektur, metoder samt videreuddannelse af vores medarbejdere m.v. Brug af Agil udvikling, AI, SOLID, Clean architecture, OpenTelemetry, design patterns, best practices, reviews og udviklerdrevne tests er selvfølgeligheder hos Edora.

Derudover er Edora i toppen af it-branchen, når det gælder testautomatisering, hvor vi igennem testbar arkitektur (en gamechanger) opnår sjældent gode resultater.

Læs hele annoncen her.

Politiet søger kontrolrumsspecialist til design og forvaltning af kritiske infrastruktur i politiets kontrolrum, Hvidovre eller Aarhus

Som kontrolrumsspecialist anvender du din faglige viden til at udvikle og forvalte det tekniske grundlag for politiets kontrolrum – herunder vagtcentraler og situations- og overvågningscentre. Politiets kontrolrum er til indhentning af politioperative informationer, modtagelse af alarmer, monitorering, overblik og disponering af politiets ressourcer.

Vi bruger de nyeste teknologier og principper for etablering og drift af kontrolrum, så din viden om tekniske løsninger, vil hele tiden blive udfordret – vi bruger teknologier indenfor blandt KVM, Hiperwalls og Matrixteknologi.

Du indgår desuden som ekspert i forbindelse med dokumentation og udbud på teknik og driftsløsninger, hvor du blandt andet definerer de tekniske kravspecifikationer.

Du faciliterer strømlinede driftsløsninger ved at sørge for standardisering af udstyr i politiet og ved at stå inde for it-sikkerheden.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.



Flere artikler om Job & Karriere

Her er 10 ledige stillinger, som du kan søge lige nu - se dem alle her

Vi har fundet en række spændende og ledige it-job hos blandt andet Politiet, Det Nordjyske Mediehus og Staten IT

Nu kan du komme til at arbejde med PET’s mest centrale it-systemer: Her er 10 spændende job, som du kan søge lige nu
Her er 10 ledige it-stillinger, som du kan søge netop nu
Gå efteråret i møde med et nyt job: Vi har udvalgt 10 ledige it-stillinger til dig
Tag det næste skridt i karrieren: Vi har fundet 10 spændende it-stillinger, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu