Artikel top billede

Her er 10 ledige it-stillinger, som du kan søge netop nu

Skal der ske noget nyt i din karriere? Så kan du overveje at søge en af disse stillinger, der ledige netop nu.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Octocube Games, Københavns Professionshøjskole og Aller Media.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Itm8 søger implementation specialist, Kolding, Aalborg SØ, Viby J, Skovlunde, Nordhavn

Er du passioneret omkring at skabe enestående kundeoplevelser, og kan du identificere tekniske problemer inden for netværk, SQL, Linux, SharePoint og sikkerhed?

Har du et skarpt øje for detaljer, evner til at optimere processer og koordinere effektivt mellem partnere, mens du sikrer, at projekter kører problemfrit? Så kan du være den implementation specialist, vi leder efter!

Som implementation specialist hos itm8 bliver du en del af et dedikeret team, der sikrer en gnidningsfri overgang for både nye og eksisterende kunder til vores driftsplatform.

Med projekter på mellem 60 timer og 4.000 timer arbejder du tæt sammen med projektledere om at planlægge og koordinere ressourcer. Din primære opgave er at sikre, at tjenesterne overføres effektivt til itm8’s platform.

Du tager ansvaret i projektleverancerne og håndterer den tekniske del af migreringen, hvor der ikke er et dedikeret specialistteam.

I tæt samarbejde med projektlederne sørger du for, at alt forløber problemfrit. Du tager ejerskab over den tekniske side, er proaktiv i at spotte og løse udfordringer, og du optimerer processerne, hvor det er muligt.

Læs hele annoncen her.

CEGO søger frontend-udvikler/arkitekt, Aalborg

Er du passioneret omkring udvikling af high performance webapplikationer?

Har du dybdegående erfaring med både softwarearkitektur og frontend-udvikling? Så har du mulighed for at spille en nøglerolle hos CEGO og bidrage til at skabe unikke brugeroplevelser for tusindvis af brugere.

Som frontend-udvikler i vores platform-afdeling bliver du en del af et team på 38 dedikerede medarbejdere fordelt på seks teams, hvor hver gruppe har sit speciale inden for forskellige forretningskritiske områder.

Områderne kan eksempelvis være: Spilintegration på vores platform, implementering af betalingsløsninger, udvikling af værktøjer til facilitering af ansvarligt spil, forbedring af platformens hastighed og stabilitet ved identifikation og løsning af performance flaskehalse samt implementation af attraktive og intuitive brugergrænseflader.

Læs hele annoncen her.

SEGES Innovation søger DevOps med ambitioner, Aarhus N

SEGES Innovation er Danmarks største videns- og innovationshus for landbruget, og vores digitale afdeling er med 170 medarbejdere en af Østjyllands største it-arbejdspladser.

Vi arbejder med at udvikle og implementere digitale løsninger, der kan optimere landmændenes produktion, klimaaftryk og konkurrenceevne.

Vi søger en DevOps, der kan være med til at designe, udvikle og vedligeholde vores Azure-baserede platform, der understøtter vores digitale produkter og services.

Du vil blandt andet blive en nøgleperson i at opbygge en intern udviklerplatform (IDP) som omdrejningspunktet for mange facetter af udviklernes hverdag i form af værktøjer, automatiserede processer, templates, API’er, monitorering m.v.

Du vil indgå i et stærkt, uformelt team for Technology & Operations bestående af 20 kompetente konsulenter, hvoraf tre er skarpt fokuseret på DevOps og Platform Engineering.

Derudover vil du få en meget bred kontaktflade til såvel softwareudviklere, it-arkitekter, sikkerhedsarkitekter med videre.

Læs hele annoncen her.

Octocube Games søger CIFI developer 2: The Game Master, Roskilde

At Octocube Games, we believe in flexibility and freedom. Expect a 30-hour work week and the ability to adjust your schedule as needed. Bad night's sleep?

Personal life throwing some curveballs? We get it. As long as we’re not in the middle of a critical sprint, there’s no need for excuses—just take the time you need. We understand that life happens, whether it’s family commitments, personal appointments, or simply needing a mental break. We want you to manage life without feeling like you’re letting down the team.

Still with us? It gets better. We don’t do meetings for the sake of meetings!

We’re a forward-thinking, close-knit indie team. We set high expectations and believe in quality over quantity. Here, everyone’s contribution matters, and we want you to feel valued and impactful—because that’s the kind of team we’re building.

PS: We have plans to move into the PC market in the future. Exciting stuff!

Læs hele annoncen her.

Københavns Professionshøjskole søger systemadministrator til moderne infrastrukturplatform, København N

Vil du være med, når vi udvikler og videreudvikler vores datacenter og infrastruktur på en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner? Har du lyst til at arbejde sammen med dygtige kollegaer med fokus på fortsat udvikling samt vedligehold af den stabile og sikre drift?

Kan du se dig selv i en afdeling, der arbejder med et nyt og moderne it-setup med et skarpt fokus på at anvende moderne teknologier? Så er du måske vores nye kollega.

Du bliver en del af et team på 14 engagerede og erfarne kollegaer. Vi har en spændende hverdag og har hver især ansvar for et antal områder inden for det spænd af teknologier, services og serverbaserede applikationer, som vores infrastruktur omfatter.

I afdelingen er nogle af de primære nøgleord DevOps som metode, Microsoft DevOps-værktøjet, Microsoft server OS, applikationsdrift og udvikling samt omfattende og fremadrettet øget strategisk anvendelse af blandt andet Microsoft Office 365 og Azure (KP har en A5 licens og anvender således et bredt felt af de udvidede features, dette giver).

Læs hele annoncen her.

Aller Media søger Application Specialist for AdSales, København V

Ready to work in a modern nordic media company? We need a bright, ambitious person to help us manage and evolve our Salesforce-based advertising sales applications. Join us on our journey to reinvent communication, advertising and content delivery.

As an Application Specialist in our AdSales team, you are responsible for the daily support, maintenance and evolution of Aller’s shared B2B Solution.

You will support Aller’s B2B AdSales team and help optimize our Salesforce-based solution, Advendio. Your workday will be busy and fast-paced, so you will have to have a keen technical mind, great communication skills, and the ability to structure competing demands. Within the role, you will have a great opportunity to influence and learn as we pursue our digital journey together, meaning a high impact role in a fun, informal team with 6 other close colleagues.

Læs hele annoncen her.

Horten Advokatpartnerselskab søger serviceminded IT-supporter, Hellerup

Er du udadvendt, serviceminded og selvstændig? Brænder du for it-support? Og har du lyst til at være en del af en af advokatbranchens bedste it-afdelinger? Så er du måske vores nye it-supporter.

Til Hortens it-afdeling søger vi hurtigst muligt en dygtig medarbejder til at yde it-support.

I samarbejde med dit øvrige team på i alt syv kolleger, og med reference til it-teamlederen, bliver du den del af vores helpdesk-team, der yder first- og second-level support til alle Hortens medarbejdere, både personligt, telefonisk og via vores ticketsystem.

I fællesskab sørger vi for din udvikling, og i takt med, at du tilegner dig mere erfaring og viden, vil dine opgavers sværhedsgrad stige.

Arbejdstiden er 9-17, men du vil lejlighedsvist også skulle arbejde uden for normal kontortid. Desuden vil du på sigt indgå i vores 24-7 vagtordning, der garanterer husets brugere support uden for normal arbejdstid.

Læs hele annoncen her.

Aktieselskabet Carl Christensen søger engageret ap­pli­ka­tions­sup­por­ter med kun­de­ser­vi­ce-flair, Brabrand

Hos CAC bliver du en del af et dynamisk team med dygtige og målrettede kollegaer. Sammen med teamet vil du være med til at levere service af høj kvalitet af service til vores kollegaer i CAC og au2parts. Du kan glæde dig til et spændende og udfordrende job i en stærk virksomhed, hvor du kan være med til at præge den fremtidige udvikling.

It-afdelingen er karakteriseret af et stærkt samarbejde, et godt humør og en positiv tilgang. Stillingen er på 37 timer.

Dit primære ansvarsområde bliver at yde 1. level support til dine kollegaer i CAC Koncernen. Du kommer til at supportere en bred brugerflade – alt lige fra vores kundeansvarlige, kollegaer i administrationen og ud til vores 40 au2parts afdelinger. Uanset hvem der henvender sig, sætter vi altid en ære i at yde en fremragende service.

Du kommer til at yde support via telefon, på sager indmeldt via vores ServiceDesk samt gennem walk-in support.

Læs hele annoncen her.

SDC søger en solution architect til at styrke fremtidens finansielle løsninger, Ballerup

Er du klar til at være den, der har det store overblik over løsninger?

Er du den, der kan lide at dykke ned i koden og analysere dig frem til en løsning i samarbejde med udviklere og forretningsudviklere?

Kan du hjælpe med at løfte eksisterende og fremtidige løsninger til et nyt niveau med hensyn til driftsstabilitet, overvågning og overholdelse af regler og standarder?

Du bliver en vigtig del af Investment and Capital Market AM og en del af det samlede arkitektteam på tværs af SDC. Som systemejer er du sammen med resten af teamet ansvarlig for, at vores systemer altid fungerer upåklageligt, og at eventuelle udfordringer bliver løst på en måde, der sikrer både den tekniske løsning og forretningsbehovet.

Du skal sætte en ære i brugbar og effektiv dokumentation. Dokumentation er vigtigt for os på SDC, men det kan også være et overset område.

Du vil være med til at sikre, at vi har den rette dokumentation, som kan holdes opdateret på en effektiv og brugbar måde. Det vil være en opgave, du sammen med de andre arkitekter definerer, hvordan løses.

Læs hele annoncen her.

Centrica Energy søger senior BI developer, Aalborg

We are Centrica! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Together we can make an impact that will truly change tomorrow. Whether you’re developing cutting-edge green tech, helping customers on the front line or simplifying operations behind the scenes.

Your work here isn’t just a job – it’s a mission. We all play a vital role in energising a greener, fairer future.

We are looking for an experienced BI developer to join our team of dedicated and skilled colleagues in the IT department working together within and across teams to drive the continued growth and development of Centrica Energy.

We expect that you will work as an integrated part of the team by inspiring us to do things the best way we can and join the debates with your views and perspectives when we are facing new challenges or are designing how we want to do things going forward.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.



Flere artikler om Job & Karriere

Her er 10 ledige it-stillinger, som du kan søge netop nu

Skal der ske noget nyt i din karriere? Så kan du overveje at søge en af disse stillinger, der ledige netop nu.

Gå efteråret i møde med et nyt job: Vi har udvalgt 10 ledige it-stillinger til dig
Tag det næste skridt i karrieren: Vi har fundet 10 spændende it-stillinger, som du kan søge lige nu
Har du brug for en frisk start efter ferien? Her er 10 stillinger som du kan søge netop nu
Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu