Artikel top billede

Fra tre til fire: Københavnsk forhandler går med i jysk roadshow

Tre selvstændige forhandlere gennemførte sidste år med succes et roadshow tre forskellige steder i Jylland. Nu er en sjællandsk forhandler med på en gentagelse.

"Jeg synes det er fedt, at vi får det op at køre igen. Der er fuld opbakning til det", siger initiativtager Kenan Hansen fra Nova Data i Sønderborg om det kommende arrangement, Roadshow 2013.

Arrangementet er en opfølger til Roadshow 2012, som Nova Data sidste år arrangerede sammen med JA Data fra Skive og Electronic Center i Esbjerg.

I år har de tre forhandlere lokket den lidt større forhandler Føniks Computer, der både har fysiske butikker og en stor onlineshop, med på vognen.

"Det bliver i deres København-afdeling. Sidste år, da vi lavede Roadshow, fik vi mange henvendelser fra Sjælland, om vi ikke kom derover. Det prøver vi så med Føniks i år," siger Kenan Hansen.

Han er begejstret over, at hans koncept, som han udviklede efter blandt andet at have holdt midnatsåbent i forbindelse med lanceringen af Windows 7 og Windows 8, nu er blevet så populært.

"Vi har allerede Kingston, Epson og Steelseries med. Og jeg kan ikke forestille mig, at Microsoft siger nej. Jeg har også kastet bolden op over for andre producenter. Så jeg tror, det bliver stort igen i år," lyder det fra Kenan Hansen.

Han er især begejstret for, at der er tale om et græsrodsprojekt, hvor selvstændige forhandlere fra helt små butikker til en større spiller som Føniks kan finde sammen om et fælles koncept.

"Vi får skabt liv i gaden og lavet en masse gode tilbud til vores kunder," siger han.

Samtidig er Kenan Hansen også meget bevidst om, at konceptet ikke skal vokse ham over hovedet.

"Vi vil gerne have, det skal være mandskabsmæssigt overkommeligt. Det nytter ikke noget, hvis 100 butikker skal afholde det her over et par dage, " siger han.

"Det vigtige i år er, at vi rammer København. Hvis vi næste år kan få Fyn med, er det godt."

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere