Artikel top billede

Apple lancerer tyndere og større iPhone på tirsdag

"iPhone 4S" bliver den nye fattigmands-telefon.

Apple har udsendt invitationer til flere medier om at deltage i et arrangement i selskabets hovedkvarter i Cupertino i Californien den 4. oktober.

Teksten i invitationen er temmelig kortfattet. Der står blot: "Lets talk iPhone". Det har fået flere medier til at spekulere i, at Apple ikke blot vil tale om selskabets eksisterende telefoner, men også demonstrere nye af slagsen.

Et af de medier, der spekulerer, er Wall Street Journal. Avisen har talt med en analytiker fra research-firmaet Piper Jaffray, som mener, at kunne forudsige flere detaljer om det apparat, Apple forventes at fortælle nærmere om på tirsdag.

"Firmaet vil sandsynligvis fremvise en redesignet iPhone 5 med større skærm og tyndere former for 199 og 299 dollars. De sænker måske prisen på iPhone 4 til 99 dollars, og måske (får den) lettere opgraderede komponenter og et nyt navn: iPhone 4S," udtaler analytiker Gene Munster til avisen.

Pris-gættet er sjovt nok identisk med de priser, som Apples nuværende telefon iPhone 4 blev lanceret med i juni sidste år. Der var dog tale om tilskudspriser ved køb af telefonen gennem teleselskabet AT&T.

Da Apples nuværende telefon blev lanceret, blev dens antenne-konstruktion kritiseret af den danske ekspert i mobilantenner, professor Gert Frølund Pedersen ved Aalborg Universitet.

Overfor CRNs søstermedie ComON fortalte han, at designet hvor antennen var del af telefonens udvendige metalramme, nødvendigvis ville give relativt dårligere modtageforhold, da brugeren dæmper signalerne ved at holde om telefonen med sin hånd.

De første eksemplarer af telefonen medførte flere rapporter om modtage-problemer, men øjensynligt blev de fleste løst hen ad vejen. Apple har nemlig siden lanceringen for halvandet år siden solgt så mange eksemplarer af iPhone 4, at selskabets indtjening har sat rekord.

Hvis man undlader at skære telefonmærker med Android-styresystemet over én kam, er iPhone blevet det mest solgte telefonmærke i USA i kategorien "smartphones".




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere