Jack DTP ladt i stikken af distributør

Forhandler Jack Jensen har fået en bøde for at markedsføre en ulovlig mp3-afspiller. Distributøren af afspilleren, Bosscom har selv en sag kørende om samme produkt, men nægter at hjælpe forhandleren fra Pandrup.

Bosscom præsenterer i foråret en MP3 afspiller der også fungerer som radiosender på fm-nettet. Ifølge Telestyrelsen er fm-funktionen både ulovlig at sælge og bruge. Men Jack Jensen aner ikke uråd da Bosscom sælger ham MP3 afspilleren. Han copy-paster produktinformationen fra Bosscoms hjemmeside til sin egen - som med så mange andre produkter før det.

En dag dumper et brev fra IT- og Telestyrelsen ind hos Jack DTP, der informerer ham om, at han på sin hjemmeside har markedsført at ulovligt produkt. Beskeden fra Bosscom er, at Jack Jensen ikke skal bekymre sig om brevet, og bare skal smide det ud.

I April bliver Jack Jensen stævnet, og forelagt en bøde på 15.000 kroner.
»Jeg var ved at trille ned ad stolen. Og det var et kæmpe beløb. Jeg kunne slet ikke forstå noget af det,« fortæller Jack Jensen til CRN.
Hos Bosscom afviser man at hjælpe forhandleren, så længe man ikke selv er dømt i sagen.

Sagen mod Jack Jensen er afgjort, men sagen mod Bosscom verserer endnu.
Læs hele historien om Jack DTP i dagens udgave af CRN.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere