Artikel top billede

Millionhul fældede Compare Support

Det var forsvundne lagervarer for millioner, der udløste krakket i Compare Support, siger manden, der afløste den bortviste og svindelanklagede direktør Kim Mikkelsen.

Servicefirmaet Compare Support kunne ikke have været reddet. Manglende lagervarer betød, at der var et hul i kassen på flere millioner kroner. Sådan siger Johnny Larsen som reaktion på CRNs interview med den svindelanklagede direktør i Compare Support, Kim Mikkelsen.

Efter at Kim Mikkelsen i april 2007 blev bortvist fra Compare Support, blev Johnny Larsen kort tid efter indsat som direktør i et forsøg på at redde firmaet, men det blev ifølge Johnny Larsen hurtigt klart, at firmaet ikke var til at redde.

»Min tilgang var, at firmaet skulle drives videre. Jeg holdt møder med alle kunder, som sagde ja til en plan for at fortsætte selskabet. Men tre uger inde i forløbet måtte jeg indgive politianmeldelse, da jeg konstaterede, at der er et hul i kassen på et større millionbeløb på grund af manglende lagerbeholdning. Det betød, at en konkurs ikke var til at undgå,« siger Johnny Larsen i dag.

Han peger samtidig på, at Kim Mikkelsen som bestyrelsesmedlem i Compare Support selv var med til at træffe beslutningen om at begære selskabet konkurs i slutningen af maj 2007.

Dermed undsiger han Kim Mikkelsens version af forløbet. Ifølge Kim Mikkelsen skyldtes nedturen i Compare Support udelukkende, at Johnny Larsen Ikke »havde havde forstand på at drive en virksomhed med 130 mennesker«, som Kim Mikkelsen udtrykker det i interviewet med CRN.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere