Artikel top billede

Miracle raser over snigløb fra Oracle

Mogens Nørgaard, der er direktør for Oracle-partneren, Miracle, mener, at Oracle er løbet fra aftale om, at han skulle overtage Oracles undervisningsafdeling. Nu vil han slå tilbage ved at underbyde Oracles kurser.

Miracle-direktør Mogens Nørgaard er rasende. Han mener Oracle har brudt en aftale om, at han skulle overtage Oracle Approved Education Center. For efter, at Miracle har ansat undervisere og anskaffet sig kursuslokale, er Oracle fortsat med at udbyde kurser.

Nu vil han slå tilbage på Oracle ved at ramme dem på pengepungen, og underbyde softgigantens kurser i Danmark.

»Nu vil jeg ødelægge deres undervisningsafdeling i Danmark. Dét dér vil jeg ikke finde mig i,« siger Mogens Nørgaard til CRNs søstermedie ComON.

Det startede ellers så godt. I maj 2009 skrev CRN historien om, at Miracle overtog Oracles kursusafdeling.

Men ifølge Mogens Nørgaard er tingene slet ikke gået, som han dengang forventede. Ifølge aftalen med Oracle skulle deltagerne stadig tilmelde sig gennem Oracle – og ifølge Mogens Nørgaard – sendes videre til Miracle. Men der kommer slet ikke det antal kursister, som Miracle forventede.

For Mogens Nørgaard vækker et besøg hos Oracle i Ballerup en mistanke om, at Oracle ikke overholder den aftale han mener at have med dem.

»De har et kursuslokale, som har en glasvæg ud mod besøgende, og der kunne man se, at der var stuvende fuldt, og at det var kurser, som vi burde have afholdt,« fortæller Mogens Nørgaard til ComON.

Han får bekræftet, at det er et kursus, som han mener at han skulle have afholdt.

»De sendte kun folk over til mig, når der var så få deltagere, at det ikke kunne betale sig at afholde dem,« siger Mogens Nørgaard.
.
Det mener Mogens Nørgaard går i mod de mundtlige tilsagn han har fået fra både Oracles danske undervisningschef og den europæiske undervisningschef om, at Miracle skulle stå for disse kurser.

Oracle er tidligere raget uklar med partnere og har taget kunder direkte. Mogens Nørgaard fortæller, at han dog aldrig selv tidligere har oplevet det.

»Det er et mønster, jeg har set før hos Oracle, men jeg havde ikke forventet, at jeg ville blive fucket så grundigt af dem. Det er folk, jeg har kendt i mange år,« siger han.

I følge ComON har det ikke været muligt at få en kommentar fra de kursusansvarlige fra Oracle, ligesom Oracles danske kommunikationschef heller ikke har ønsket at gå i detaljer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere