Artikel top billede

Google starter online-magasin

Hvordan kan virksomheder klare syndfloden af data? Det er temaet i et nyt onlinemagasin fra Google.

Helt uden den store opmærksomhed har Google startet sit eget online-magasin, Think Quarterly, der som navnet antyder skal udkomme hvert kvartal. Det første nummer har fået titlen ”Think Data” og beskæftiger sig med, hvordan virksomheder kan håndtere den enorme syndflod af data.

Artiklerne i magasinet er både skrevet af Googles egne medarbejdere og af eksterne skribenter. I det første nummer er der blandt andet et interview med ”data superstjernen” Hans Rosling. Den svenske forsker er kendt for sine mange foredrag og for sin evne til at visualisere data på nye måder.

Rosling har udviklet visualiseringsværktøjet Trendalyzer, som blev solgt til Google i 2007.

I magasinet er der også interviews med den britiske Vodafone-chef om information overload og en artikel om Googles egen cheføkonom Hal Varian.

Man kan også læse om viral markedsføring, Near Field Communication-teknologi og – meget apropos – hvordan man får mest muligt ud af sine annoncer på søgemaskiner.

Der er også en guide til de ti bedste websteder med ”sexede” data.

Den næste udgave af magasinet udkommer til maj, temaet kendes endnu ikke. Think Quarterly bliver produceret i Storbritannien og Google har hyret reklamebureauet The Church of London til at udvikle det grafiske koncept og design. Bladet kan både læses i fuldskærms-modus og som en almindelig webside.

Twitter fortæller ThinkQuarterly at der senere i dag kommer en PDF-version af bladet som kan downloades direkte fra webstedet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere