Flyselskab lammet af computerproblemer

Check-in-systemet hos SAS-partneren Lufthansa brød sammen onsdag morgen. Titusindvis af flyrejsende verden over er berørt.

Det tyske flyselskab Lufthansa er ramt af massive problemer med sit check-in-system onsdag morgen. Lufthansa er partner med SAS i Star Alliance og flyver også fra København. De tekniske problemer startede mellem kl. 03.00 og 04.00 i nat dansk tid. I flere timer har det været umuligt at gennemføre check-in for selskabets passagerer.

Der er angiveligt tale om et totalt nedbrud i Lufthansas it-system. Selv de rejsende som allerede har fået udstedt et boardingkort sidder fast i lufthavnene. I Los Angeles måtte et fly fyldt med passagerer vente i flere timer på at komme afsted.

Morgenens flykaos hos Lufthansa har også konsekvenser for andre flyselskaber og Lufthansa oplyser selv at de gennemsnitlige forsinkelser ligger på mindst en time.

Flyselskabet har forsøgt at genstarte systemet med 08.00-tiden, men det gik hurtigt ned igen. På Lufthansas hjemmeside oplyses det kun, at det er umuligt at tjekke ind online og med mobiltelefon. I stedet opfordres alle rejsende til at tjekke ind i lufthavnen.

Ifølge meldinger fra Twitter-brugere er Lufthansa-personalet nu gået over til at udfylde boardingkort i hånden og fordele siddepladserne uden hjælp fra computeren.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere