Fiberbredbånd som pakkeløsning

MidtVest Bredbånd og Mølgaard Netcom har indgået et nyt samarbejde om at levere lynhurtigt internet og ip-telefoni baseret på fiberbredbånd til de danske virksomheder.

De to jyske virksomheder MidtVest Bredbånd og Mølgaard Netcom vil gøre det lettere for danske virksomheder at få installere fiberbredbånd og ip-telefoni.

De to virksomheder vil sammen udbyde en bekvem pakkeløsning til alle danske virksomheder, der reducerer besværet med at få bredbånd og ip-telefoni til kun én opringning.

»Når noget går galt med internettet eller netværket, bliver virksomhederne ofte en kastebold mellem dem, der leverer infrastrukturen og det firma som udbyder netværksydelserne, og det problem kan vi helt eliminere med en pakkeløsning.
Det giver en langt lettere tilgang rent kontaktflademæssigt, og vi leverer support 24 timer i døgnet 365 dage om året,« siger den administrerende direktør for Mølgaard Netcom, Søren Madsen.

Begge virksomheder bruger Cisco hardware, og det har elimineret alle de problemer, der opstår, når to forskellige systemer ikke kan tale sammen.

Samarbejdet har fungeret uformelt i et par uger, og erfaringerne har været så gode at tilbuddet nu bliver officielt lanceret.

Selvom begge virksomheder har støvlerne solidt placeret i den jyske muld er ambitionerne landsdækkende.

»Det er klart, at vi har vores tyngde i Jylland, og det er her, vi har de fleste kunder, men vi har også flere kunder i København. Nogle få randområder er endnu ikke dækket af Midt-Vest Bredbånd, men i slutningen af 2006 kan vi levere fiberløsninger til alle danske virksomheder, uanset hvor i landet de ligger,« siger Søren Madsen.

Det nye strategiske samarbejde lover godt for væksten hos Mølgaard Telecom, der allerede har ansat tre nye ip-telefoni specialister, og yderligere to er på vej.

»Vi er lidt de typiske sindige jyder, og vi tager det stille og roligt. Modsat andre i branchen har vi altid haft en positiv bundlinie, og vi skal ikke ud og ansætte bare fordi vi nu slår et stort brød op. Vi ansætter, når behovet er der, og jeg er sikker på, at vi skal ud, og hente endnu flere folk inden året er omme,« siger Søren Madsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere