Google viser resultater mens du søger

Søgninger uden at trykke enter.

Google har lanceret en funktion, der skal gøre det hurtigere at søge.

Google Instant gør søgninger til en mere dynamisk oplevelse, fordi søgeresultater allerede begynder at dukke op, når man begynder at indtaste søgeord. Det vil sige, at man øjeblikkeligt får en fornemmelse af, hvilke resultater man får, også selv om man ikke er færdig med at taste.
Som altid har Google lavet en video, der illustrerer nyheden. Se den nederst på siden.

Hos Google vurderer ingeniørerne, at den nye funktion kan spare mange brugere for spildt tid på Google.com. Hver bruger kan i Googles beregninger skære to til fem sekunder af hver søgning. Med lidt store armbevægelser mener Google derfor, at instant-funktionen hver dag samlet set kan spare 111 år af menneskehedens tid.

Google Instant er ikke tilgængelig for alle brugere lige nu men vil blive rullet ud løbende. Det bliver også muligt at fravælge Google Instant, hvis man ikke bryder sig om funktionen.
Hver gang Google ændrer på sine rutiner, frygter nogle, at søgemaskinebranchen bliver ramt. Men Google afviser selv, at Google Instant har nogen betydning for, hvordan resultater prioriteres. Der er primært tale om en visuel forbedring.

 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere