McAfee på partnerjagt

Mens Microsoft forbereder den globale lancering af sin sikkerhedssatsning, vil anti-virus-producenten McAfee forsøge at fordoble sin kanal på SMB-fronten.

Mens de fleste rivaler på antivirusfronten har arbejdet sig nede fra og op, er McAfee traditionelt bedst bevandret i den høje ende af markedet og relativt set mindre stærk når det gælder små og mellemstore virksomheder. Det skal der laves om på, mener man hos McAfee. Kanalchef i selskabet Thomas Jakobsen fortæller, at McAfee skal fordoble de godt 30 SMB-partnere, der i dag videresælger selskabets produktet.

Adspurgt om hvilken gulerod McAfee vil forsøge at dingle foran næsten på potentielle SMB-partnere, svarer han:

»Vi kan blandt andet tilbyde en løsning, som giver partneren nem adgang til at tilbyde webadministration til sine kunder. Systemet inviterer selv mindre forhandlere til at starte en konsulentforretning.«

Men hvad med udfordringen fra Microsoft, der snart sender sin egen antiviruspakke på markedet?

»Vi tror at mange forhandlere gerne vil videresælge produkter fra A-brands, og vi mener, at vi kan tilbyde meget mere end blot ren og skær virus-beskyttelse. I vores brede løsning er der også beskyttelse mod hacking, phishing og andre typer trusler,« siger Thomas Jakobsen.

McAfee havde ind til Topnordic fusion med Ementor og efterfølgende opkøb af Atea knapt fem forhandlere på enterprise-segmentet. Med it-matadoren Ib Kunøs ekspansive opkøbstrategi er antallet af McAfees enterprise-forhandlere effektivt reduceret med to, hvor nye skal til.

I enterprise-segmentet, hvor McAfee sidder på cirka halvdelen af antivirus-markedet - er man ifølge Thomas Jakobsen i gang med at lede efter nye partnere. I dette segment findes kandidaterne ført og fremmest blandt de specialiserede forhandlerhuse og systemintegratorer med tung ekspertise i enterprisesegmentet.


McAfee har siden 1999 haft et mindre kontor i Danmark, som i løbet af det seneste år er udvidet til syv ansatte. De bliver i løbet af sommeren suppleret med endnu en ansat, nemlig Lars Diemer, der fra en tilsvarende post hos Cisco kommer til stillingen som chef for McAfees nordiske kanal.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere