Avatar billede Widefelix Novice
17. august 2014 - 12:07 Der er 1 løsning

Godt 7.1 Sorround Sound Headset?

Hej eksperter. Jeg havde i et års tid haft et Logitech G35 som jeg løbende blev træt af, da jeg synes det var for tungt at have på så jeg fik ondt i hovedet af at have det på flere timer af gangen. Her for nylig gik det dsv i stykker, den regulerede selv lyden på musik og andre programmer hvilket var pænt irriterende, samtidig var den ene side lige til at knække af der var en kæmpe flænge langs hen, jeg har så returneret det til Komplett, og går med tankerne om at prøve noget nyt hvis jeg får et andet tilbage, har så kigget på et g430 fra Logitech som også ser meget lækkert ud, har også været i elgiganten og prøve det og det var langt mere behaligt at have på end det andet,  dog er der forskellen med knapperne på siden og det falske lædder hvilket jeg alligevel ikke bruger til noget, mit spørgsmål til jer er om det ikke bare er den eneste forskel mellem dem, for hvis det er det er jeg sikker på hvad jeg skal have fat i, det eneste der får mig til at blive bekymret for kvaliteten mellem dem er prisen altså g35 koster jo det dobbelte. Håber i kan hjælpe, på forhånd tak :)
Avatar billede Widefelix Novice
02. oktober 2014 - 22:24 #1
H
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester