Avatar billede kaw89 Nybegynder
06. maj 2014 - 04:07

min computer kan ikke finde mit SSD kort

som overskriften lyder, så har jeg tilsluttet mig et SSD kort i min pc.

for at gøre min historie kort så modtager jeg så min corsair h60 hydro cpu køler i går, jeg tager mine ram/graffikkort/strømforsyning ud for at kunne have lidt plads til at montere den!

jeg finder så ud af at jeg skal re uninstall windows 7 og så kommer problemet, min pc kan ikke finde mit SSD som jeg pjeler at installer windows 7 på.. jeg har mange gange før installeret windows på det SSD kort, så det virker fint.. men nu har jeg prøvet at google en masse shit.. jeg har bl.a prøvet at fra koble alle diske, gå ind i diskhåndtingen osv. men min pc kan simpelthen ikke finde det skide kort.. HVAD #%(%¤%& GØR JEG :) ? jeg har mit sata stik i port 1 tilkoblet sata strøm kabler osv. jeg har været inde i BIOS og den står også på AHCI eller hva det nu hedder.. det er der osse tjek på.. er virkelig på spanden her..

---------------------------------------------------------------
et andet spørgsmål.. lige siden jeg har installeret min cpu køler har mit mainboard/motherboard (hva fanden det nu hedder) lyset rødt de første 2-3sec i opstarten og så slukket igen.. den siger ingen lyde.. men er det noget man skal være nervøs over? jeg tænkte det måske var strømforsyningen som var for lav? jeg har 600W i pt.

mainboard er ASUS P8 Z77-V LX
windows 7

hilsen kaw
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester