Avatar billede donut Nybegynder
29. april 2014 - 11:03 Der er 2 kommentarer

Indesign - redigere i bogkapitler uden, at tekst rykker sig i forhold til billeder

Hej

To spørgsmål til InDesign:

1) Hvordan kan jeg redigerer i teksten uden at rykker teksten sig i forhold til billederne, idet billederne synes at være 'låst'?

2) og - kan man 'låse' sider, således at eksempelvis kap. 10 altid starter med den samme tekst, billede osv, også selvom jeg redigerer i kap. 9.
Avatar billede donut Nybegynder
29. april 2014 - 11:34 #1
Hej igen

- tror måske jeg har fundet noget af løsningen. Har det ikke noget med 'Allow document pages to shuffle' - som skal være inaktiv?
Avatar billede prodic Mester
29. april 2014 - 12:11 #2
Med hensyn til pkt. 1 så bør det være muligt såfremt du laver dine billeder som "anchored objects". Så vil de flytte med evt. tekstjustering og bibeholde deres placering i henhold til teksten/indsættelsespunktet

Hvad angår pkt. 2 så bør det være muligt. Har dog ikke en mulig løsning på det problem.

Allow Document Pages to Shuffle betyder bare at du frit kan rykke rundt på siderne og bør - som jeg læser problemet - ikke være det du leder efter.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester