Avatar billede richardjensen Seniormester
26. april 2014 - 20:36 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Drilagtig printer

Min printer (HP PSC 2355 ) kan være ganske drilagtig -uanset om det er en blækpatron, den har kørt med et stykke tid eller en ny patr.
melder 'Fjern og kontroller blækpatron '.
Findes der midler mod den slags unoder ?
Jeg forestiller mig, at der er 'signallinier'/ledere fra patroner til styreprintet, og at man så ved at afbryde/kortslutte bør kunne få printeren til at opfatte 'alt ok'.
Efter min mening strider det mod alm. sund fornuft,at der skal være 2 patroner isat for at gøre det muligt bare bruge den ene.
? Input ?
26. april 2014 - 23:04 #1
Har du prøvet at sætte udskriften til sort/hvid?

Simplificeret så virker de fleste inkjet printere ved at patronen får strøm, som så får "dyssen" i patronen til at åbne et X antal gange i X antal tid for at danne området med den farve.

Så at kortslutte patronen vil bare få printeren til at lukke alt farven ud i en kontinuerlig strøm, plus jeg tror det umiddelbar ville være svært at finde den del af patronens kreds som håndtere måling af blæk niveauet.

Animation af hvordan en inkjet patron virker:
https://www.youtube.com/watch?v=CFuNd3LqsIc
Avatar billede richardjensen Seniormester
27. april 2014 - 17:42 #2
Tak for svaret, i mellemtiden har jeg på forskellig måde at afhjælpe problemet,og nu lader det til at virke.
Dels fandt jeg ud af,at man på printerens manøvretaster kan komme ind i diverse hjælpeprogrammer, man ikke ser til daglig, og dels fandt jeg ud af, at man hos HP kan komme ind i nogle teste/hjælpeprgrammer.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Jyske Bank

Java-udvikler

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager

Netcompany A/S

Test Specialist