Avatar billede shadowman87 Nybegynder
29. januar 2014 - 21:12

Windows 8.1 IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL fejl ved åbning af word fil fra NAS

Hej Alle.

Jeg har nu siddet i mange timer og kløet mig i nakken, jeg har et problem som gentager sig på flere maskiner, og det er at når jeg åbner en tilfældig Word fil, doc/docx, så laver maskinen BSOD (Blue Screen Of Death) og skriver IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL og så genstarter den, jeg har prøvet at læse dump filen, men den blev jeg ikke synderligt klogere af, det som der er til fælles for fejlen på de 2 maskiner er at de er connected til NAS via webdav med programmet netdrive, og køre begge Windows 8.1 med Ofiice 2013, og jeg skal lige understrege at det er KUN Word filer som får systemet til at crashe, alt andet er der ingen problemer med, og hvis jeg åbner den selv samme Word fil lokalt ved at have kopieret den fra NAS til skrivebord, så virker det, ingen fejl.

Jeg har forsøgt at:
- Skifte netkort (sætte kabel i anden port på bundkort)
- lave en repair af hele office pakken online
- fjerne og oprette "sitet" fra netdrive
- sidde og læst dette igennem " http://social.technet.microsoft.com/Forums/office/en-US/dfa9dda7-91f2-4ea4-8434-5bd33acfeb0d/word-2013-system-crash-irq-not-less-than-or-equal-to?forum=officesetupdeploy " uden nogen særlig nytte da jeg ikke rigtig kan finde svaret, andet end en reference som ikke har noget med mit problem at gøre.

så lige nu håber jeg virkelig der sidder en der ude som har haft samme problem og rent faktisk har den gyldne løsning :)

På forhånd tak.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester