Avatar billede mogensjensen1234 Nybegynder
16. november 2013 - 12:34 Der er 5 kommentarer

Nogen med forstand på SEO?

Jeg har denne lille hjemmeside, som jeg gerne vil have bliver lidt mere synlig. Hvordan gør man bedst det selv?
http://www.expression.nu/
Avatar billede claes57 Ekspert
16. november 2013 - 13:13 #1
du kan prøve med fx http://www.coffeecup.com/sitemapper/
gratis prøveperiode er nok - den laver et index over dit site, og denne fil placerer du i roden på domænet - så bruger søgemaskiner det til at gennemse sitet.

Firmaet har også en http://www.coffeecup.com/website-insight/ til 80$ - jeg er bare ikke helt sikker på, om den kan finde ud af at køre korrekt på dansk-sproget sider. Men der er også en gratis testperiode.
Avatar billede pstidsen Novice
19. november 2013 - 20:00 #2
Det ser ud til at du bruger WordPress som CMS. Til WP er det bedste SEO plugin dette: http://yoast.com/wordpress/seo/#utm_source=wpadmin&utm_medium=plugin&utm_campaign=wpseoplugin
Avatar billede jonasjoergensen Juniormester
20. februar 2014 - 17:47 #3
Der findes et hav af gratis guides til søgemaskineoptimering online.

Som Pstidsen nævner er et af de bedste plugins til Wordpress, det han linker til fra Yoast.

Jeg har selv lavet en mindre guide til brugen af Yoast, som du gratis kan læse her: http://www.connect-media.dk/wordpress-sogemaskineoptimering.html

Mht onpage SEO og opbygning af eksterne links, kan jeg anbefale at slå  et smut forbi http://soegemaskineoptimering.eu den er også 100% gratis.

Du er velkommen til at stille spørgsmål, hvis det knager.
Avatar billede pstidsen Novice
20. februar 2014 - 18:00 #4
I netop samme øjeblik som Jonas Jørgensen skrev sit indlæg, som jeg fik en mail om, sad jeg og skrev denne kommentar andetsteds. Du får den lige:

Først og fremmest skal I have styr på jeres interne SEO. Har I lavet gode og fangende meta titles og descriptions? Og har I optimeret jeres side til de mest optimale søgeord? Er I aktive på de sociale medier? En Google+ side til jeres firma er rigtig vigtig!

Dernæst ekstern SEO: Eksterne links er noget af det vigtigste! De nemme links er dem man kan lave i signaturer på forum og i kommentarer på blogs. Derudover er det normalt også nemt at få links fra samarbejdspartnere, leverandører, venner, bekendte osv. Se Anders Saugstrups to videoer her: http://www.amino.dk/forums/t/137716.aspx og læs kommentarerne.

DERNÆST kan du begynde at betale penge for annoncer hist og her.
Avatar billede shanesmith949 Nybegynder
29. december 2014 - 07:54 #5
Hvis du vil have den mere synlig, så skal du have en SEO partner. Der er mange af slagsen, så man skal lave lidt research, om den specifikke man kigger på er god for en.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester