Avatar billede mikedk2100 Mester
26. august 2013 - 21:59

Alfalabs javascript til Firefox / downloade fra dr.dk tv

Jeg har hentet Alfalabs javascript (programscanner) til Firefox, der på en nem måde kan downloade programmer fra dr.dk tv. Det funker også fint de fleste gange.

Problemet er, at det kan være tilfældigt, hvad programscanneren vil vise som "downloadmuligt". F.eks. Doctor Who, hvor der er afsnit 8, 9 og 10 lige pt. Jeg kan sagtens se alle 3 i browseren, men det er kun muligt at vælge afsnit 8 og 10 til download. Nogle programmer vil programscanneren slet ikke vise som "downloadmulige" - f.eks. 70erne tur & retur, hvor den slet ikke kan finde noget i scanningen.

Kender nogen til det javascript og oplever I samme fejl? Har I andre bud på en nem måde, at downloade fra dr.dk tv, så man kan se programmerne offline?

Mvh
Michael
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester