Avatar billede jedimaster Nybegynder
31. juli 2013 - 11:54 Der er 1 kommentar

Dynamiske word-dokumenter

Kære eksperter

Jeg er ved at oprette en række dokumentskabeloner, hvor jeg ønsker at brugeren ved hjælp af nogle valgmuligheder - enten dropdown boks, afkrydsning i en boks eller lign. tager stilling til det dynamiske indhold i worddokumentet.

Eksempelvis:
Købsaftale for brugt bil - brugeren skal vælge bilmærke i en drop-down, hvor efter der kommer en tekst baseret på valget.

Når dokumentet printes, skal valgmulighederne ikke printes med, men kun den tekst som er valgt ud fra afkrydsningen eller dropdown.

Alternativt, at der kommer en formular til at starte med når dokumentet oprettes, således brugere skal tage stilling til at starte med.

Det væsentligste er videre, at det første valg i en formular, kan have betydning for de senere valg - ligesom når der vælges kategori for oprettelsen af spørgsmål her på eksperten.

Er der nogen der kender nogle gode vejledninger til det, nogle guides m.v.

Vh
Morten
Avatar billede supertekst Ekspert
31. juli 2013 - 13:14 #1
Man kan også anvende en Userform, hvori de forskellige valg træffes og på det grundlag kan et givet dokument tilpasses såfremt det indeholder flere "afsnit" der er afhængige af om de trufne valg.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Tag et kursus i Word og øg effektiviteten

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester