Avatar billede holmallmighty Nybegynder
06. juli 2013 - 21:15

Indsæt tekst i Word 13' vha. Drop down-menu

Hej Eksperter!

Jeg er i gang med at lave en ret simpel formular i Word 13', hvor jeg anvender en hel del Content Controls, og sidenhed skal låse denne, så de tiltænkte brugere kan bruge den.

Jeg har styr på det, på nær ét punkt. Brugerne af formularen skal have en faktureringsadresse, men denne kan være én af tre muligheder, afhængigt af hvem der skal betale. Derfor skal brugerne have tre muligheder, A, B og C i en drop Down menu. Mulighederne A, B og C skal så forbindes med teksterne 1, 2 og 3. Vælger en bruger eksempelvis C, skal tekst 3 fremkomme i en tekstboks.

Jeg har søgt en del på nettet efter svar, og jeg har fundet nogle muligheder. Tættest på kommer denne http://www.techrepublic.com/blog/window-on-windows/how-to-populate-a-dependent-dropdown-list-in-word/6434

I princippet er det, det samme, 'slave dd'en' skal blot være en tekstboks. Derudover laves det i linket i en ældre version af Word, hvor jeg bruger Word 13'.

Jeg håber nogen kan hjælpe mig :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester