Avatar billede winjounior Nybegynder
13. august 2001 - 22:46 Der er 2 kommentarer

E-mail-databaser mellem windåze og linux...

Okai - here we go :)
Jeg har på splittet min harddisk i to, og på den ene halvdel kører windåze 98 og på den anden linux 7.2 professional..
Jeg kan nemt accesse mine DOS-filer gennem linux, og derved kan jeg f.eks. afspille MP3\'er i linux, selvom de ligger på windåze-siden + jeg kan browse filer, åben, redigere osv...

Men..! Jeg bruger skiftevis begge systemer meget, og derfor ville de jo være smart at bruge det samme mail-prog på begge systemer, og da jeg jo kan bruge filer fra DOS-siden, kunne de så ikke bruge samme databse, så når jeg henter mails hjem i linux, er de der også når jeg starter windåze op?

// WinJounior :)
Avatar billede peter_m Nybegynder
20. august 2001 - 14:08 #1
Måske vil det virke hvis du benytter Netscape Mail...hvis du har mulighed for at refere til din postfil.

Problemet ligger nok i at hvis man brugere 2 forskellige mail programmer så pakken de postfilen forskelligt..evt i hvert sit format
Avatar billede asogaard Nybegynder
27. august 2001 - 11:13 #2
Hvis det er pop3 kan du få netscape til at lade mailen blive liggende på serveren.. derved for du muligheden til også at hente en kopi til linux/win..

/anders.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester