Avatar billede gregersen77 Nybegynder
23. maj 2013 - 14:00

Kort skriftlig oplæg til min dansk eksamen på seminariet omkring genre og sprog

Hej

Jeg skal til eksamen den 10. juni. Jeg skal op i genrepædagogik og sprog i dansk på lærerseminariet.

Jeg har lavet et kort skriftlig oplæg, som omhandle en analyse af en elevtekst på både micro og macro niveau. Derudover kommer jeg kort indover historikken omkring genrepædagogikken. Da mit kort skriftlig oplæg kun må være på max 5 sider, har jeg ikke taget mit undervisningsoplæg med, det har jeg tænkt mig at gøre til eksamen.
Hvad med perspektivering? Hvad vil ellers godt og have med? jeg har tænkt mig at tage nogle modeller fra genrepædagogikken. Hvad med elevteksten? hvad skal man vise der? Hvad er godt og komme ind på vedr. sprog? Hvilken teorier er godt og komme ind på?

Håber på at der er en som kan hjælpe mig?

På forhånd tak
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester