Avatar billede thomasmhyttel Nybegynder
29. april 2013 - 13:02

Mapping af netværkstrafik - er der nogle som kan hjælpe mig med Wi-Spy eller anden form for mappingtools?

Hej,

Jeg er studerende på kunstakademiet og færdigører min uddannelse her til sommer. I forbindelse med min Afgangs-udstilling i Charlottenborg kunsthal på kongens nytorv er jeg interesseret i at lave et stort øjebliks-udprint (kort) over bygningens trådløse netværk fra et bestemt sted i bygningen og tidspunkt. Jeg har dog ikke mulighed for at købe udstyr til det, da det er ret dyrt (og jeg får kun brug for det denne ene gang) - jeg vil derfor høre om der er nogle, som har  Wi-Spy med Chanalyzer, og har lyst til at hjælpe mig? (det tager jo ikke lang tid at samle dataen ind) - du/I vil selvf. få nogle vin for det.

kontakt mig her eller evt. på thomasmhyttel(at)gmail.com

vh
Thomas
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester