Avatar billede boomshanka Nybegynder
25. april 2013 - 13:19 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Videostreaming stopper uden fejl på forbindelsen

Hej eksperter!

Ret ofte når jeg streamer video (eks. fra youtube) så oplever jeg at videoen pludselig stopper som om den er færdig. Eksempelvis kan det ske efter 2 minutter selvom videoen er langt længere end det. Jeg har lagt et eksempel på http://www.boomshanka.dk/video/video_stream.swf (klippet er optaget med Jing fra https://www.youtube.com/watch?v=WepOorvo2I4). Første network lag starter ved 03:09 og i bunden af videoen kan man tydelig se at den er 11:54 lang. Næste lag opstår ved 03:16 og herefter stopper videoen og nu står den pludselig til kun at være 3:17 lang.

Jeg har også lagt et screendump af netværk-instillinger på http://www.boomshanka.dk/images/network_settings_and_activity.png og det er tydeligt at se at der er ret mange pakker som går tabt. Jeg oplever det samme problem med websider hvor jeg bliver nødt til at refreshe et par gange inden siden bliver vist. Jeg sidder på Windows 8 med en Telia 4g trådløs router, og problemet forekommer både i IE og Firefox. Er der nogen som har et bud på hvad der kunne være i vejen eller hvordan jeg kan komme dybere ned i hvad problemet er?
Avatar billede sonalias Seniormester
25. april 2013 - 13:29 #1
.... Hvorfor mener du at mange pakker går tabt...? Det er helt normalt at modtage flere pakker end man sender, eksempelvis ved en video stream hvor du sender 1 http request og modtager 1-10.000 :b
Har desværre ikke et godt bud på det andet udover at 3g/4g sjældent er det mest stabile.
Avatar billede boomshanka Nybegynder
25. april 2013 - 14:58 #2
Ja jeg har nok misforstået ideen med pakker, men ellers ved jeg ikke helt hvad årsagen kan være.
Avatar billede boomshanka Nybegynder
11. maj 2016 - 06:23 #3
Tror vist det er tid til at få lukket den her...

Jeg fandt desværre aldrig ud af årsagen og efter en geninstallering af Windows havde jeg ikke længere problemet.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester