Avatar billede ZapZice Nybegynder
24. april 2013 - 09:24 Der er 1 kommentar

2000 YouTube visninger

Hejsa folkens! Jeg har fået et problem med min YouTube kanal. Jeg kan ikke kommer op over 2000 views (ialt). Jeg ved det ikke er specielt mange, men det er fa**me irriterende, når det er 4 gang den rykker ned. Når jeg har 1989 f.eks. den ene dag, har jeg måske kun 1500 næste dag? Hvorfor? Hjælp - tak!
Avatar billede NexStream Nybegynder
25. april 2013 - 00:44 #1
Hej ZapZice.

Dette er en megen kendt fejl der er sket fortiden, for næsten alle youtubere. Jeg selv har to kanaler, hvor jeg på den ene mistede 21.000 visninger, og på den anden 78.000.

Grunden til dette er, ifølge youtube selv, at de visninger du mister aldrig har været rigtige, og at de i første omgang talte dem forkert. Så det er ikke noget med din kanal der er galt.

Håber jeg kunne hjælpe! :)

-Christian
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester