Avatar billede Rasmuss123 Nybegynder
03. april 2013 - 21:23 Der er 1 kommentar

NAS Server...

Jeg vil gerne købe en NAS Server til ca 1100 kr. Jeg vil bruge den til printer-deling, backup og evt. hoste hjemmeside. Jeg vil bare høre hvilken I vil anbefale til mine ønsker.
Kan man køre et program på en NAS ? -fx et spil man starter på sin pc, hvor alle filerne ligger på NAS'en ?

På forhånd tak.
Avatar billede CRKrogh Ekspert
04. april 2013 - 20:04 #1
Hej.

  Der er et par ting, du skal have tænkt igennem.

Først: Er det til backup, skal du have plads til minimum 2 diske i den, så de kan køre RAID1, altså spejling. Backup til 1 disk er i bedste fald en lotteriseddel - er du heldig, er den ok når du skal bruge den, er heldet ikke med dig, er den værdiløs.
Print- og webserver kan de fleste klare i dag. Men sidste punkt, som "dynamisk" plads til spil-data er ikke en god ide, næsten uanset hvor dyrt du køber et hjemme-NAS. Da der vil ligge en Linux som OS på sådan et, vil CIFS (altså Windows-tilgang) ikke være ligefrem racerbilhurtigt, så spil ville ikke være den anvendelse, jeg ville komme i tanke om som det første.

De bedste hilsner
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester