Avatar billede 455HO Nybegynder
26. december 2012 - 15:40

Spørgeskema med automatisk svar til afsender

Jeg modtog for 10-12år siden en email af en bekendt, hvori der var vedhæftet et spørgeskema i WORD format. Når man åbnede skemaet, var der en del normale - intime og private spørgsmål, som man kun kunne svare på med "ja" eller "nej". Underst når man var færdig, var der så en knap, hvorpå der stod "se resultat". Når man trykkede på den, så blev alle svarene automatisk sendt tilbage til afsender. Det var noget af en overraskelse, og det havde vi meget sjov med. Siden har jeg bare ikke kunne finde det program. (hvis det da er et program) Kan nogen hjælpe mig ? Har søgt på Google - Google UK og Com, men uden held. Har flere gange været tæt på, men det er aldrig lykkedes. Så nu ligger mit sidste håb hos jer kloge hoveder,,,,,God jul og godt nytår....
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester