Avatar billede MrKasperLarsen Nybegynder
19. august 2012 - 17:01 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Gamer PC

Hej alle eksperter!
Jeg er lidt på udkik efter en gamer pc. Maskinen skal Primært bruges til at spille DotA 2 og Guild Wars 2, i første omgang. Jeg har kikket lidt på et par maskiner, som jeg godt kunne tænke mig at få vurderet lidt grundigt. Jeg har nemlig ikke så meget forstand på det selv. Dog synes jeg at disse er nogle gode bud:

http://topdata.dk/product.asp?product=7976

http://topdata.dk/product.asp?product=8460

http://topdata.dk/product.asp?product=8260

Hvilken af disse synes i umiddelbart er bedst og hvorfor?
Skærm, mus og tastatur er inkluderet i de første to maskiner, hvilket jo er meget fedt. Budgettet ligger på omkring de højest 6000 kroner.

Andre bud på maskiner er selvfølgelig også velkomne!

Mvh Kasper Larsen
Avatar billede tiger_dk Mester
19. august 2012 - 18:10 #1
Det er helt vildt så mange indlæg der er kommet om "Gamer PC'er" her på det senste:

http://www.eksperten.dk/search?q=Gamer+PC

Det sted jeg vil foreslå, som jeg også har gjort de mange andre steder, er www.sharkgaming.dk , de har maskiner der virkelig sparker røv ! Men som også du selv henviser til, så har www.topdata.dk også nogen virkelig gode maskiner !
Avatar billede Passbrother Nybegynder
19. august 2012 - 18:23 #2
Vil som tiger_dk også henvende til Sharkgaming. Deres maskiner er gode, men kan fås billigere, hvis du spørger mig, på fx. Topdata eller mm-vision.dk.
Hvis vi holder os til dine forslag, vil jeg helt sikkert vælge nummer tre, problemet er bare, at du kommer til at sprænge budgettet, hvis du skal have skærm, tastatur og mus til. Så er der de to andre. Den med AMD ville jeg heller ikke vælge, da Intel generelt går for at være bedre.
http://www.sharkgaming.dk/value-extreme.html
Med den her (se link ovenfor), vil du få en relativ god computer, plus du vil have luft i budgettet til en skærm. fx http://www.pricerunner.dk/pl/25-2769629/Skaerme/Benq-RL2450HT-Sammenlign-Priser
Avatar billede tobrukDk Novice
19. august 2012 - 21:05 #3
Avatar billede MrKasperLarsen Nybegynder
20. august 2012 - 10:37 #4
Tak for de forskellige forslag.
Jeg kunne godt tænke mig at vide hvilken PC der vil køre bedst. Den sidste sprænger mit budget, men de andre forslag, med mine egne. Er sharkgaming's maskiner bedre end topdata's, eller er det bare deres brand man betaler for?

Mvh
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester