Avatar billede schindler Nybegynder
06. august 2012 - 14:08 Der er 1 løsning

Laser pointer og slideskifter

Jeg er på udkig efter en trådløs laser pointer og slideskifter til min Macbook. Den skal således være Mac-kompatibel, og derudover skal den fungere sammen med PDF-læsere på computeren, idet jeg viser præsentationer i PDF-format (og altså ikke i PowerPoint-format). Jeg har fået anbefalet denne:

http://www.kensington.com/kensington/us/us/p/1456/K72353US/wireless-presenter-pro-with-green-laser-pointer.aspx

som opfylder mine ønsker, og jeg overvejer at købe denne.

Før jeg går videre, vil jeg dog høre, om nogle har andre anbefalinger? Mht. specifikke produkter eller generelle overvejelser omkring størrelse og form af pointeren, farve af laseren og andet.

Jeg har selv fundet andre, som er billigere end ovenstående (f.eks. http://www.elgiganten.dk/product/pc-hardware/andet-computertilbehor/TARAMP18EU/targus-tradlos-prasentationsenhed, http://www.elgiganten.dk/product/pc-hardware/andet-computertilbehor/LTR400PRESENT/logitech-r400-presenter, http://www.elgiganten.dk/product/pc-hardware/andet-computertilbehor/AMP07EU/targus-wireless-laptop-presenter, http://www.elgiganten.dk/product/pc-hardware/andet-computertilbehor/TARAMP13EU/targus-tradlos-prasentationsenhed, http://www.elgiganten.dk/product/pc-hardware/andet-computertilbehor/33374EU/kensington-wireless-presenter-med-rod-laser-33374e), og der er sikkert et fint forhold imellem pris og kvalitet. Hvad er jeres erfaringer på dette specifikke område?
Avatar billede schindler Nybegynder
10. august 2012 - 21:30 #1
Jeg undersøgte selv sagen lidt nærmere, og jeg var bl.a. i kontakt med Kensington, som har et pænt udvalg af slideskiftere/laser pointers (http://www.kensington.com/kensington/en/dk/s/1443/wireless-presenter-remotes.aspx). Alle var Mac-kompatible, og jeg valgte denne: http://www.kensington.com/kensington/en/dk/p/1443/K72353EU/presenter-pro%E2%84%A2-remote-with-green-laser.aspx .

Den har en laser med grønt lys, som er mere synligt end rødt lys. Den har ikke indbygget hukommelse, hvilket jeg vurderede ikke at få brug for. Den fås til forskellige priser (http://www.edbpriser.dk/fjernbetjening/kensington-wireless-presenter-pro-with-green-laser-pointer-id-5602273.aspx), og jeg valgte at købe hos Føniks A/S, hvor jeg kan hente varen i butikken (i København).
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester