Avatar billede lskov2 Novice
20. april 2012 - 23:00

Nsa320 media streaming til Sony nx710

Hej,
Jeg håber at der er nogle kloge mennesker her på siden der kan hjælpe mig med mit spørgsmål. Jeg har lige købt en Zyxel nsa320 NAS, som skal streame min videosamling til mine to Sony tv. Det fungerer fint til min ex720 i .mp4 format (Sony afspiller ikke .mkv)
Problemet er dog, at min nx710 ikke vil vise nogle filer, når man forsøger at afspille videoer fra NAS'en.. Den vil dog godt vise musikfilerne. Nx710 skulle efter sigende so
Minimum også kunne afspille .mp4 og .avi, men den vil ikke genkende disse formater på min NAS. Det mærkelige er dog at min ex720 gør det uden problemer.
Det skal lige siges at ex720 er kablet med erhernet kabel til routeren, hvor min nx710 er koblet trådløst på routeren med den indbyggede wifi funktion.

Jeg håber der er en der kan hjælpe mig med en løsning.
På forhånd tak.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester