Avatar billede sufxdk Nybegynder
02. april 2012 - 10:12

Kortslutning?

Ville sætte en ekstra hd i min comp da jeg bootede efterfølgende var det instant  sluk/reset hele tiden til jeg tog strømmen.
Åbnede maskinen igen og  konstaterede en løs leder i sammenkoblingen mellem psu og gpu. Denne må  have rørt noget for cpuen er færdig. Men er i tvivl om hvor meget der har taget skade,  det er et P8z68 med i7-2600k. Qleds lyser nemlig heller ikke mere, men ved ikke om det kan være pga. Cpu at den ikke kan lave post. Har rodet med it nogle år og er første gang jeg oplever  noget lignende. Så er i tvivl om hvor meget der kan have taget skade, RAM SSD osv.. Prøver med dette indlæg at få noget klarhed over situationen da det hele virker underligt og er i tvivl om det evt.  kun kunne være cpuen, og hvad de bedste steps er for mig nu. Om det f.eks. Er  ny billig 1155 cpu til at teste mobo?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester