Avatar billede Apfel Nybegynder
07. februar 2012 - 21:29

Oprette Applescript

Indledende beskrivelse:
Curio ( http://www.zengobi.com/products/curio/ ) mangler simultanbrug, men man kan uploade projektfilen til dropbox, således at andre har adgang til den. Dog skaber dette et nyt problem,- for hvad hvis to bruger er inde og tilføje/rette i filen samtidig??? Så er det kun den der gemmer sidst, der får gemt sine tilføjelser og den første får overskrevet sine rettelser :/ ikke tilfredstillende, da Curio er et oplagt værktøj til flere brugere for projektstyring/deling.

Derfor ønsker vi at omgå ovenstående ved et script der skal kunne gøre følgende:
1) Når en bruger dobbeltklikker på projektfilen i dropbox, så skal filen FLYTTES til harddisken, således den ikke er tilgængelig for dropbox's brugere, ERSTATTES af et ikon (der illustrere at filen er ved at blive brugt/ændret) og endelig ÅBNES i Curio-programmet.

2) Efter brugeren er færdig med tilføjelser/rettelser i projektfilen ønskes der at gøre ovenstående med omvendt fortegn - dvs.: Når Curio LUKKES, så FLYTTES projektfilen tilbage til dropbox-folderen og ikonet der illustrerede at filen var i brug, SLETTES...

Kan det lade sig gøre? Jeg har ingen idé om hvordan jeg skal få det gjort. Jeg har været ved at prøve mig frem med dvs. Automator-funktioner, men det er stærkt begrænset med succesen :/

Mvh
Rasmus

P.S. kan man lave et script, der bliver aktiveret når man allerede er inde i Curio og man via et link sætter ovenstående proces igang?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester