Avatar billede c_skytte Nybegynder
01. februar 2012 - 19:36

EPG fra Dansk Bredbånd-box til PVR på TV

Hej,

Svigerfar har TV fra Dansk Bredbånd (DB), altså IPTV. Der er en Standard-set-top-boks med fra DB og denne boks har en EPG.

Han agter at købe et nyt fladskærmsTV, med PVR-funktion, da han har set at mit TV kan lagre programmer på denne måde, ned på en USB HDD.

Jeg er usikker på om man kan lagre informationerne fra EPG'en i set-top-boksen til PVR-funktionen i TV'et til den eksterne HDD!
Ja jeg tror ikke det kan lade sig gøre! ...eller kan det det?

Jeg har set at DB, har en boks med HDD, hvilket jeg tror er en nødvendighed at opgradere til, hvis man vil have mulighed for at optage via EPG'en - med benævelse, datostempel, varrighed mv. ...er i også enige i denne konklusion?

For mig at se kan man spare PVR funktionen i TV'et og kigge nærmere på andre finessser på TV'et!

DESUDEN (hvis han skifter til Boxer!):
Har CI+ noget med DVB-T2 at gøre?
DVB-T2 skal bruges til de nye HD-kanaler fra Boxer, ikk?
Mens CI+ bare er en ekstra kodning af evt. optaget materiale til en HDD (via PVR), der gøre det umuligt at afspille på andet isenkram, som fx PC, andre fjernsyn osv, ikk?


mvh.
c_skytte
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester