Avatar billede nightz Nybegynder
27. oktober 2011 - 20:57

Redigering af Nikon D7000 firmware

Hej,

jeg sidder med et Nikon D7000 kamera, og kunne godt tænke mig at ændre i opsætningen af knapperne. Og der er mange andre fotografer som har et ønske om det samme...

Jeg har forsøgt at læse og redigere i en downloadet firmware opdatering (F-D7000-V102W.exe), men så vidt jeg kan se indeholder den kun ændringer til et i forvejen installeret software.
Jeg brugte programmet "PE Explorer" til at åbne exe-filen, men gik lidt kold i koden...

Der er en "FN-knap" på højre side af kameraet, og jeg denne kan indstilles til flere forskellige funktioner, dog ikke "ISO", hvilket jeg ved andre mindre modeller kan. Forklaringen på dette er muligvis at der er en dedikeret "ISO-knap" den sidder bare i den forkerte side, hvilket er en anelse besværligt.

Jeg ønsker derfor enten at hente ISO indstillingen fra en mindre model, eller at hugge funktionen fra den dedikerede ISO-knap, og sætte den over på FN-knappen.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester