Avatar billede AndersBeider Nybegynder
06. september 2011 - 00:48

Apple Destkop Remote HJÆLP!!

Hej Eksperten..

1: Har en stationær iMac 27" til hjemmebrug, og en Macbook Pro til Studie (Når jeg er i skole, i tog , eller ved kæresten)

2: Har skaffet mig dette program Apple Desktop Remote, som burde kunne bruges til at styre min stationær igennem min macbook pro når jeg er i skolen, så på den måde: hvis det nu er jeg sidder og mangler et dokument, kan jeg bruge programmet til at logge på min iMac som står hjemme, og så virtuelt bruge min iMac der hjemme og finde filen og få den over på min Macbook Pro. PROBLEMET ER BARE! HVORDAN GØR MAN??!!

Jeg kan sagtens finde ud af få det hele til at virke, slå sharing til i preference på begge computere, og connect til min iMac LOCAL, så dur det hele. Altså når jeg har forbindelse igennem (10.0.0.4) IP. Men hvis det er jeg skal have forbindelse til min Mac på den måde, og vi ikke er på samme IP adresse. Hvordan skal det så sættes op?

3. Håber at nogle svare, giver gerne point og et stykke chokolade til den der kan løse mit problem

v/ Anders Beider
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester