Avatar billede tingholm Mester
09. august 2011 - 11:10 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Gendanne senest slettede mails

Hej Eksperter

Er kommet til at slette alle mails i en mappe i Outlook 2010. De ligger tilsyneladende alle i 'Slettet post', men det er mange mails jeg skal sidde og gendanne en af gangen. Kan man ikke (som i den alm. papirkurv i windows) liste emnerne efter hvornår de er slettet og så gendanne de sidst slettede?
Avatar billede ZirexDK Nybegynder
09. august 2011 - 12:22 #1
Hvis du holder shift tasten nede bør du kan markere dem i slettet post højreklikke og Flytte dem til Indbakken, Ellers venstreklik hold den nede og træk den over i Indbakken.
Avatar billede johnstigers Seniormester
09. august 2011 - 12:31 #2
Nej, det er ikke muligt i Outlook at sortere efter hvornår mails er slettet, så der er ikke andre måder end den trælse metode...

#1 det er ikke helt det han spørger efter :)
Avatar billede tingholm Mester
09. august 2011 - 16:11 #3
#1 problemet var jo at de slettede mails ikke stod samlet, da de er modtaget over en flerårig periode...

John, du har 80% ret. Feltet 'slettet tid' findes ikke, men det gør 'ændret' til gengæld, ved at liste efter den tror jeg at jeg har fundet 98% af de slettede mails jeg manglede.

Jeg kan se at andre har haft problemer med at når man sletter, bliver 'ændret' tidsstemplet ikke nødvendigvis sat, og dermed kan jeg ikke regne 100% med denne løsning.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester