Avatar billede Gambolputty Novice
28. juli 2011 - 22:13 Der er 1 løsning

Velegnet RSS-læser til webcomics

Hej

Jeg følger med i ca. 20 webcomics, og har brug for en bedre måde at læse dem alle sammen.

I øjeblikket følger jeg med ved at have deres RSS-feeds i bokse på min iGoogle-side, hvor hver boks har plads til tre links. Jeg er inde næsten en gang om dagen, og åbner de links jeg kan se er ulæste i faner, og derefter pløjer jeg mig igennem.

Findes der en RSS-læser, eller RSS-samler måske, som kan åbne samtlige ulæste comics i hver sin fane i kronologisk orden? Sådan at hvis der er kommet to nye SMBC-comics og en ny XKCD, så åbner de i hver sin fane, og på deres egen hjemmeside?

Håber at der er nogen der kan hjælpe.
Avatar billede Gambolputty Novice
14. august 2011 - 13:13 #1
Ingen svar... jeg lukker igen. Er det i orden at reposte et spørgsmål hvis ingen har svaret? Det tror jeg at jeg vil gøre.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester