Avatar billede torbenlund Nybegynder
18. juni 2011 - 17:23

Screenshots fra shrink the web mm.?!

Hej med jer alle,

Jeg har været i gang med at lege med et linkkatalog.

Jeg har købt et script, der gjorde det muligt nemt og ret billigt at installere kataloget på mit domæne.

Der er dog et par ting eller tre, som ikke virker helt, som det gerne skulle:

1. Som I kan se på min side, så er der ved siden af links´ne et billede, der ikke bliver vist. Det er lettest at se det i IE, da der i FireFox blot står en lille tekst ved siden af linket i billedformat. Det er meningen, at "shrink the web" skulle tage et screenshot af siden, der passer til linket, men det sker desværre ikke?! Jeg har oprettet mig som bruger på www.shrinktheweb.com - hvorefter jeg har indsat mit "nummer" i koderne på min hjemmeside. Jeg er dog ikke sikker på, at jeg har indsat den alle de rigtige steder. Se evt. www.linkbjerget.dk - hvor screenshots´ne er på. Nogen, der har lidt forstand på dette? :)

2. På siden hvor man kan tilføje sit link er der naturligvis en formular til dette. Jeg har set på andre sider, der minder om min, at der kommer et lille fint tooltip op, når man holder musen over felterne til at skrive i. Det sker dog ikke på min side!? Jeg har skrevet teksterne i CMS´et, men de dukker ikke op på siden... Se evt. www.henvisninger.dk - hvor tooltippet dukker op. Nogen, der har en idé til dette?

3. En anden lille ting er der, hvor der står "Seneste tags" og "Populære tags" på forsiden. Det vil jeg super gene have til at virke, som det gør på www.henvisninger.dk - men ved ikke, om det er til at lave?

Det var vist det hele :)

Min side er på: www.torco.dk

Jeg er, som I nok godt kan høre absolut ikke noget kode-geni, så jeg er lidt på bar bund her...

Glæder mig meget til at høre fra nogen af jer, der har mere forstand på dette, end jeg har :)

På forhånd mange tak!

Torben
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester