Avatar billede honey_monster Nybegynder
15. juni 2011 - 21:26 Der er 1 kommentar

Hvilket AP til fibernet

Jeg har fået 60/60 mbit fiberforbindelse, og det gamle access point (linksys wrt54g) kan ikke "levere varen". Den kan kun lukke ca. 15-20 mbit igennem, og er nu stået af.

Hvilket access point skal jeg så vælge?
Nogle siger N-typen, som skulle kunne levere 60/60 mbit trådløst, og andre siger at man ikke kan få trådløst, som kan håndtere denne hastighed.

Nu spørger jeg jer, om jeg skal købe eks. ZYXEL WAP3205 til 450,- eller om i har andre forslag til under 500,- - eller om jeg skal købe noget billigere som leverer langsommere forbindelse, og så kable forbindelsen når jeg har brug for fuld skrald i hastighed?
Avatar billede dhede Nybegynder
16. juni 2011 - 19:34 #1
Der er masser af routere/access points som kan håndtere denne hastighed. F.eks. linksys WRT610N eller Linksys E3000. Det er 2 highend CPE'er som kan klare ~300mbps. Prisen ligger mellem 700-1000 kr. Personligt har jeg ikke gode erfaringer med Zyxel set i forhold til linksys. Draytek laver også nogle gode produkter som leverer varen.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester