Avatar billede aspnet33 Nybegynder
13. juni 2011 - 19:13 Der er 1 kommentar

Kan ikke installere sql server 2008

Jeg kan ikke installere sql server 2008 - selvom jeg ellers har installeret alt hvad den kræver. Den lar i hvert fald til at være rimeligt krævende...

jeg går ud fra at jeg har fået installeret windows installer 4.5 - selvom den ikke ligger i "Alle Programmer"... Men jeg kan se i "Tilføj/fjern programmer" at jeg har opdateret til Hotfix for windows xp(som dowloadet jo hedder)

Jeg har osse "fixet" min registry efter en masse anvisninger - og kan sagtens se logikken i at PERFLIB i REGISTRY selvf skal matche en el anden værdi i systemet... Men HVILKEN værdi ?  Og hvordan ved man når den endeligt matcher denne værdi ? :-)


Eller...KAN sql 2005 server (konfigureres til at) arbejde med avanc. databaser som f.eks. objekt modeller...når man skal arbejde med linq og ado.net ? Fordi..2005 har jeg ingen problemer med at installere...
Avatar billede NCG Novice
15. juni 2011 - 10:22 #1
Øh, Hotfix for windows xp ...
hvilket OS prøver du at installerer på ?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester