Avatar billede Imacuser Nybegynder
29. april 2011 - 18:41

Knapper

Hejsa alle sammen, jeg sidder her som den glade amatør som prøver lidt flash, jeg sidder med adobe flash 4, og har lavet en AS3 fil som gerne skulle indeholde en knap der gerne kunne gå videre til enten en www, eller en anden side i mit projekt. Det skulle gerne ende op med en simpel hjemmeside.
  Mit problem består i at jeg har 2 billeder som gerne skulle simulere en knap på et tastatur som bliver trykket ned, så når jeg sætter det første billede ind og 'convert to symbol' og til button, så indsætter jeg en keyframe på de 3 første men ikke i hit og sætter bille to ind således at det ligner at man trykker på en knap. Så langt så godt...
Men hvordan får jeg den til at linke? syntes jeg har prøvet det meste...håber der er nogen der kan hjælpe..sikkert bare et simpelt problem..

Venlig hilsen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester