Avatar billede Vorm96 Nybegynder
27. marts 2011 - 20:08 Der er 3 kommentarer

HJÆLP TIL JOB.

Hej, jeg er en dreng på 14 år fylder 15 den 6. juni. Jeg bor i Haslev på Sjælland og søger et fritidsjob, enten i københavn,køge,næstved eller tæt på mig eller bare på sjælland. Ville høre om i kendte et sted.

På forhånd tak(-;
Avatar billede heinzdmx Nybegynder
27. marts 2011 - 20:21 #1
Tror altså den vil være mere passende i fri debat. Ved godt at kategorien er Job / opgaver, men det er omhandlende programmering / computer opgaver, som der er Ekspertens primære område. Derfor vil jeg mene dit spørgsmål er mere passende i fri debat området, desuden kan dine forældre ikke hjælpe dig med at finde et?
Avatar billede Morten-V Nybegynder
27. marts 2011 - 21:06 #2
Gå ned og spørg den bank i har om de kunne tænke sig en piccolo. Det gjore jeg og fik et job med 25 om måneden til 76,11 i timen.
Det er et forsøg hver.
Avatar billede MichaelWJ-IT Nybegynder
28. marts 2011 - 13:30 #3
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester